Selecteer een pagina

Nikita, van NF Budgetcoaching, wilde graag een website die beter paste bij haar frisse en jonge karakter en bedrijf. Daarnaast zocht ze ook een make-over voor haar e-book die ze gaat weggeven in haar funnel. Uiteraard kreeg dit dezelfde branding als haar website, zodat er één mooi geheel en herkenbaarheid ontstaat.

Bekijk hier de ‘oude’ website

Bekijk hier de website na de ‘make-over’

Astrid heeft mijn website echt een supermooie make-over gegeven (was nodig al zeg ik het zelf, want mijn website paste niet echt bij mijn persoonlijkheid en doelen). Om te beginnen hebben wij een kennismakingsgesprek gehad en na ongeveer 60 minuten wist zij precies wat voor styling het beste voor mijn website zou zijn.

 

Nadat zij een aantal kleuren had uitgekozen kon ik zelfs nog kiezen tussen bepaalde samengestelde kleuren. Supertof. Daarna is zij hard aan de slag gegaan. Astrid is altijd goed bereikbaar, en als zij dat even niet is geeft zij dat ook aan. Een super harde werker, die soms zelfs op zaterdag door gaat ondanks de kinderen ; ). Ze ging voor mij tot het uiterste (ik ben best kritisch en perfectionistisch) en zij heeft tot dat ik het goed vond de website aangepast.

 

Na 3 weken is er echt een mega mooie website uitgekomen waarin mijn persoonlijkheid en visie naar voren komt. We hebben zelfs een afsluitend gesprek gehad na dat mijn website online was, over hoe ik zelf het een en ander aan kan passen in de toekomst. Handig!

 

Ik ben haar super dankbaar en zal haar in de toekomst weer contacten als ik weer een opdracht voor haar heb. 10 van de 10!

Nikita Fierli, NF Budgetcoaching.nl

Ook haar e-book kreeg een fantastische make-over! Van een standaard ‘dia-show’ naar een echt vormgegeven e-book wat converteert!

Bekijk hier het e-book voor de make-over

Bekijk het e-book NA de make-over

Wauw, mijn e-book gerestyled door Astrid is zo tof geworden! Helemaal verliefd! Super bedankt!!!

Nikita FIerli, NF Budgetcoaching.nl

En dan natuurlijk nu de make-over van haar e-book. Heb jij nou ook een e-book nodig, of heeft je oude ontwerp een vernieuwde, goed vormgegeven ontwerp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.