Selecteer een pagina

De allerfijnste jurk en broek éverrrrr hebben we eindelijk gevonden. We?! Ja we! Dochterlief en ik. We hebben namelijk dezelfde broek (iets andere maten natuurlijk 😉 ) en een bijpassende, net zo’m zachte jurk en haarband, van het toffe merk You & Mini.

Zoals de naam al doet vermoeden is dit kledingmerk gemaakt voor ons als mama’s (sorry papa’s misschien komt er nog een collectie voor jullie, maar daarvoor moet je niet bij mij wezen) en kids. Alle items zijn gemaakt van super zachte dikke French Terry stof. De binnenkant van alle items kun je omslaan aan de onderkanten. Of ervoor kiezen om deze gewoon te laten. We showen je vandaag een Mini jurkje, en de Mini broek en je kunt een item naar keuze winnen uit de AW collectie, dus kijk gauw verder!

 

Bekijk het volledige project hier