Selecteer een pagina

Als je een beetje de trends in interieur land volgt (joehoe!) dan weet je dat prullenbakken tegenwoordig steeds meer een welverdiende plaats in het interieur krijgen. Waar ze vroeger alleen maar nuttig waren (want kom op, het liefst hebben we geen prullenbak in ons huis toch?!) worden ze nu steeds mooier en stijlvoller. Je hoeft dus niet meer genoegen te nemen met een saaie grijze plastic bak in de keuken. Nee, ze zijn er zelfs in toffe pastel kleurtjes en hippe printjes! Je prullenbak als eye-catcher, dat is een trend waar ik wel op zit te wachten! Kijk je mee naar de tofste prullenbakken?!

Prachtige pastel prullenbakken die weggooien leuk maakt!

Deze Retro pedaalemmer in poederroze is niet alleen erg mooi in de keuken, maar ook leuk in de badkamer.

Houd je van een wat stoerdere (en misschien meer industriële stijl) dan is deze groene kleur meer wat voor je.

Deze luieremmers van Ubbi zijn toch om van te dromen? Misschien niet helemaal de prullenbak die je in de keuken zou zetten, maar elke babykamer kan wel een diamant van een prullenbak gebruiken. Dat maakt het verschonen van de zoveelste spuit luier een stuk minder erg.

 

Lees verder