Selecteer een pagina

Yeah! Ik had eindelijk tijd om mijn bureau onder handen te nemen. Vlak voor de geboorte van onze kleine meid hebben we het halve huis verbouwd, en alle kamers omgegooid. Dit zorgde ervoor dat de logeerkamer op de eerste verdieping kwam, en daar best wel wat ruimte ‘over’ was. Dus ja… wat doe je dan? Dan maak je er een werkplek van. Want met een eigen bedrijf dat best goed loopt, verdien je eigenlijk niets anders dan een goede plek om te werken, vond ik. Dus hup, het bureau van de Ikea erin, en een laptop. Dat is alles wat je nodig hebt toch? Nou goed, ik was niet geheel tevreden over deze werkplek (een kras op het bureaublad) maar alles functioneerde prima. En bovendien was ik meer dan 40 weken zwanger toen alles op z’n plek stond.

Inmiddels is onze dochter alweer 10 weken oud (STOP de TIJD!) en zijn er af en toe momenten waarop de jongste twee meisjes tegelijk slapen. En tijdens één van die slaapjes besloot ik om mijn borrrrring bureau om te toveren tot een inspirerende werkplek.

De roze dozen met witte stippen (eeuwen geleden gekocht bij Ikea) waren de opbergplek voor de massa’s gekleurde DUPLO. Omdat het natuurlijk een kamer is geworden met meerdere functies (logeerkamer, wasruimte, strijkkamer, en dus werkplek) stond er ook wat spul dat niet echt op een inspirerende werkplek hoort.

Zoals de DUPLO dozen, dus hop, soms moet je gewoon jezelf even een figuurlijke schop onder de …. geven, en opruimen. De DUPLO kwam dus in een mooie lichtgrijze vilten mand, in de babykamer, waar het thuishoort.

 

Lees verder