Selecteer een pagina

Waar oud roze en wit in ons huis de boventoon voeren, ben ik steeds eer gaan houden van rosé gold! Het begon allemaal met een nieuwe iPhone die ik kreeg (rosé goud natuurlijk), daarna volgende een smartwatch (die helaas niet meer werkt  🙁  ) en beetje bij beetje kwam er steeds meer rosé goud het huis in sluipen. En ik moet bekennen… het is niet alleen een vrouwelijke kleur, maar dat het best goed staat in een wat industriële omgeving. Perfect dus voor een huishouden waarin zowel een vrouw zoals ik, en een man zich in thuis kunnen voelen. Dus ik dacht…. Vanaf nu ga ik af en toe mijn ‘favorite things’ zo af en toe delen.

En dan moet ik natuurlijk beginnen bij wat hippe rosé gouden items!

Prachtige Proud Mama armband & zwangerschapsketting

Als je zoals ik kids hebt (en ik mag zeggen dat ik er best wel wat heb ondertussen), dan kun je niet anders dan trots zijn op die koters. Af en toe halen ze misschien het bloed onder je nagels vandaan, maar je zult altijd trots op ze zijn. En vlak na de bevalling kun je trots zijn op jezelf, dat je zo’n prestatie hebt geleverd! Daarom het merk Proud Mama.

Deze toffe bangle is gemaakt van zilver en heeft een rosé gouden laagje. Erin gegraveerd is heel minimalistisch en veelzeggend de woorden ‘Proud Mama’. Met veel trots draag ik dus af en toe deze bangle.

 

 

Lees verder