Selecteer een pagina

Van hand getekend logo, naar Pro Created digitaal .png bestand

Iris, van Hipspul Els, had een prachtig zelf getekend logo gemaakt. Dit heeft ze met al haar creativiteit op een mooi perkament papier gedaan, maar ja. Hoe nu verder? Van een papieren versie naar een digitaal bestand (zonder achtergrond) was de wens. U vraagt, wij draaien…

Met behulp van een iPad Pro, en het programma Pro Create maakte ik het logo precies na. Vervolgens heb ik dit digitale bestand geüpload en bewerkt, waarna Iris haar eigen ontworpen logo nu overal kan gebruiken!

Hier zie je het eerste handgetekende logo

En hier het resultaat van het nieuwe digitale logo

Astrid heeft voor mijn bedrijf mijn illustratie bewerkt tot een bruikbaar logo die ik kan gebruiken voor mijn webwinkel. Haar werkwijze was van af het begin af aan erg prettig. 

Duidelijk, vriendelijk, constructief en creatief. Het mooiste vind ik dat ze echt samenwerkt met haar klant om tot iets moois te komen. Een product waar ik volledig achter sta.  Ik ben zeer content met het eindresultaat.

Iris Sitaram, van hipspul els

Wil jij nu ook van jouw handgemaakte logo een digitaal bestand hebben wat je overal kunt gebruiken? Neem dan gauw contact met ons op, dan kunnen we kijken hoe wij jou kunnen helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

25 mei 2020

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *